HGE

Tisztelt Tagtársak!

Elnézéseteket kérjük, az Egyesületünk vezetőségének nevében, hogy ilyen soká nem jelentkeztünk, de nem tétlenkedtünk ez időben! Erről számolok be az alábbiakban.

A. A 2022.július 8-án megtartott közgyűlésen elhatároztuk, hogy tovább támogatjuk városunk zöldstratégiájának megvalósítását:

1. A Hősök tere /volt Hal tér/ tájépítészeti tervét több kert és tájépítészettel, az Önkormányzattal egyeztetve elkészítettük.
Ezt a dokumentációt a HGE honlapján elérhetővé tettük. De jelen levelemhez is csatolom a fő tervlapot. (1-2 sz. melléklet).

2. Az egyesületünk, a Hódmezővásárhely Rotary Klubbal együttműködve a Hősök terén, a tér NY-i oldalán, a 2022-ben felújított szökőkút környezetét felújította és elkezdte annak a parkrésznek a zöldfelület rekonstrukcióját is.

Ennek „ideológiai” hátterét a Rotary Park (kőfal Szőnyi utca Szentkirályi utcai szakasza) fentartható, biodiverz környezete adja.
Ezért ezt a közös fejlesztést a Rotary Park II. ütemeként neveztük el.

Ennek megvalósítása az egyesületi tagdíjakból befolyó forrásainkat messze meghaladja.
Ezért Támogatási kérelmet küldök mindannyiótoknak, és kérem, hogy a fent leírt projekthez ki­ki lehetőségeihez mérten adjon támogatást! (2.sz. melléklet)

B. Fenti projekt terveink részletes bemutatására, ill. a projekt bemutatására kibővített taggyűlést hívok össze, 2023. július 5. délután 16 órára a Hódmezővásárhely Polgármesteri Hivatal Dísztermében.

Az ülésen jelen lesznek a tájépítész iroda képviselői, és a helyi Rotary Klub tagjai is.

Kérem megtisztelő kérdéseiteket, támogató véleményeteket ill. konkrét támogatásotokat!

Hódmezővásárhely, 2023. június 19.

Tisztelettel:

Nagy Sándor
HGE elnökhelyettes

Kendi Imre
HGE elnök